Kërko

Zhvillimi i territorit

zhvillimi_territorit
Zhvillimi i Territorit

 

 

trashigimia_historike
Trashigimia Historike

 

projekte_te_rejaok
Projekte të Reja

 

  

 
 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 1, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2021 - © Bashkia e Shkodrës