Kërko

Vizitori

Qyteti në formë diamanti (diamond shaped city) e quan gazetari hollandez Jeroen Van Merle Shkodrën. Thëniet për Shkodrën përgjatë kohërave janë të shumta. E pozicionuar mes Kalasë së Rozafës dhe Alpeve madhështore, mes tre lumenjve dhe në brigjet e një liqeni të mrekullueshëm, vetëm tridhjet kilometra larg plazhit, rezervatit dhe lagunës – Shkodra ka tërhequr dhe mrekulluar vizitorë të shumtë. Nga historia e trazuar 2400 vjeçare qyteti ka trashëguar objekte të shumta interesante. Historikisht kryeqendër ekonomike dhe tregtare e gjithë rajonit, qytet ku më shumë se kudo tjetër në Shqipëri dhe rajon, lulëzuan artet e bukura si muzika, letërsia, piktura, teatri dhe fotografia, pa dyshim kryeqyteti i kulturës shqiptare. Të vizitosh Shkodrën sot është më e lehtë se kurrë. Përmirësimi i infrastrukturës, promocioni dhe reputacioni i mirë, rritja e standarteve të cilësisë së hoteleve dhe restorante kanë bërë që Shkodra të vizitohet nga një numër gjithnjë në rritje vizitorësh.

 
Afishime Publike
31.01.2023
Bazuar tek "Kodi i Procedurave Administrative i Republikës së Shqipërisë", neni 162 "Për Njoftimet"...
30.01.2023
Bazuar tek "Kodi i Procedurave Administrative i Republikës së Shqipërisë", neni 162 "Për Njoftimet"...
26.01.2023
Në zbatim të VKM nr.827 datë 30.09.2020 "Për përcaktimin e rregullave të hollësishme për miratimin e dokumentit të pronësisë, të objekteve pa titull pronësie...
23.01.2023
Bazuar tek "Kodi i Procedurave Administrative i Republikës së Shqipërisë", neni 162 "Për Njoftimet"...
23.01.2023
Në zbatim të VKM nr.827 datë 30.09.2020 "Për përcaktimin e rregullave të hollësishme për miratimin e dokumentit të pronësisë, të objekteve pa titull pronësie...
11.01.2023
Në zbatim të VKM nr. 827 datë 30.09.2020 "Për përcaktimin e rregullave të hollësishme për miratimin e dokumentit të pronësisë, të objekteve pa titull pronësie...
 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 1, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2021 - © Bashkia e Shkodrës