Kërko

Udhëtimi në Shkodër

Udhëtimi në Shkodër

Një nga mënyrat më të mira për të arritur në Shkodër, kryesisht nga vendet e largëta, është nëpërmjet ajrit. Qyteti i Shkodrës ndodhet vetëm 80 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Rinasit, “Nënë Tereza” dhe 60 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Podgoricës në Malin e Zi.

Në Shkodër mund të arrihet edhe nëpërmjet detit. Porti i Durrësit ndodhet 123 km larg, ai i Vlorës 233 km dhe ai i Tivarit në Malin e Zi 60 km.

Me makinë ka disa mënyra për të ardhur në Shkodër.
Nëse vini nga veriu (Mali i Zi): Hani i Hotit – Shkodër (38 km), Muriqan – Shkodër (16 km)
Nëse vini nga Kosova: Morinë – Kukës – Milot – Lezhë –Shkodër (160 km)
Nëse vini nga Dibra e madhe: Bllatë – Peshkopi – Burrel – Milot – Lezhë - Shkodër (208 km)
Nëse vini nga Ohri, Pogradeci, Korça dhe Kapshtica:
Qafë Thanë – Librazhd – Elbasan – Tiranë – Lezhë – Shkodër (272 km)
Nëse vini nga Kakavija, Saranda, Gjirokastra dhe Vlora duhet të mbërrini fillimisht në Fier për të vazhduar: Fier – Durrës – Fushë-Krujë – Lezhë -  Shkodër (158 km nga Fieri).

 

 
Afishime Publike
31.01.2023
Bazuar tek "Kodi i Procedurave Administrative i Republikës së Shqipërisë", neni 162 "Për Njoftimet"...
30.01.2023
Bazuar tek "Kodi i Procedurave Administrative i Republikës së Shqipërisë", neni 162 "Për Njoftimet"...
26.01.2023
Në zbatim të VKM nr.827 datë 30.09.2020 "Për përcaktimin e rregullave të hollësishme për miratimin e dokumentit të pronësisë, të objekteve pa titull pronësie...
23.01.2023
Bazuar tek "Kodi i Procedurave Administrative i Republikës së Shqipërisë", neni 162 "Për Njoftimet"...
23.01.2023
Në zbatim të VKM nr.827 datë 30.09.2020 "Për përcaktimin e rregullave të hollësishme për miratimin e dokumentit të pronësisë, të objekteve pa titull pronësie...
11.01.2023
Në zbatim të VKM nr. 827 datë 30.09.2020 "Për përcaktimin e rregullave të hollësishme për miratimin e dokumentit të pronësisë, të objekteve pa titull pronësie...
 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 1, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2021 - © Bashkia e Shkodrës