Kërko

Telekomunikacioni

Albtelekom është kompania kryesore e telekomunikacionit e cila ofron shërbime të ndryshme ndërmjet të cilave përmendim:
•      telefoninë fikse
•      internet ADSL
•      internet linjë e dedikuar
•      shërbim ISDN
•      internet Dial-up
•      hosting & domain si dhe shërbime te tjera.
Për sa i përket shërbimit telefonik, këtë e mundësojnë dhe kompanitë private të komunikimit si TELECOM, VODAFONE dhe EAGLE MOBILE. Shërbimi i internetit në qytetin e Shkodrës kryhet nga ALBTELEKOMI, ABISSNET, ABCom etj.

 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 1, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2021 - © Bashkia e Shkodrës