Kërko

Projekte te Reja

nenkalimi_sheshi_luigj_gurakuqi_foto
Nënkalimi Sheshi "Luigj Gurakuqi"
qender_kulturore_foto
Qendra Kulturore
studimi_i_firences_shiroke-zogaj_foto
Studimi i Firences, Shirokë - Zogaj
 
 
waterfront_foto
WaterFront
 
zona industriale pdf_foto
Zona Industriale
 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 1, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2021 - © Bashkia e Shkodrës