Kërko
Shpallje/Njoftime

Njoftim-Parashikimi i hapjes së kurseve për muajt Tetor dhe Nëntor 2021

14.10.2021

Drejtoria Rajonale e Formimit Profesional njofton mbi kurset profesionale që parashikohen të fillojnë për muajt Tetor dhe Nëntor 2021.
Informacioni i publikuar më poshtë është marrë nga Drejtoria e Formimit Profesional Publik Shkodër si rezultat i bashkëpunimit ndërmjet dy institucioneve për t'ju ardhë në ndihmë të gjithë punëkërkuesve potencial.

Për informacione më të hollësishme ju lutemi të shkarkoni njoftimin e mëposhtëm:

Njoftim mbi kurset profesionale për muajt Tetor-Nëntor 2021.

Mundësi Punësimi
 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 1, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2021 - © Bashkia e Shkodrës