Kërko

Kryetari i Këshillit

 
brisela kadija (2)

BRISELA KADIJA

Kryetare e Këshillit

e-mail: briseldatruma@gmail.com

cel: +355692729269

adresa: Rruga "Fahri Ramadani", 4001 Shkodër

DITËLINDJA: 23.12.1982

VENDLINDJA: Shkodër

SUBJEKTI POLITIK: Partia Socialiste


Arsimi

 

Shkolla Shqipëtare e Studimeve Politike 2001 - 2005

Akademia e Studimeve Politike

 

Universiteti Bordeaux IV, Bordeaux (France) 2008 - 2009

Master Droit, Economie, Gestion

Grada: Master në Menaxhim

Specialiteti: Administrim Biznesi

 

Universteti "Luigj Gurakuqi", Shkoder 2001 - 2005

Mësuese Matematike


Gjuhët

Shqip

Gjuha amtare

Frengjisht  

Anglisht     

Italisht       

Aftësitë Komunikuese

Aftësi të shkëlqyera komunikimi me fëmijë të moshave të ndryshme, të fituara permes përvojës si mësuese e matematikës, por edhe si drejtuese e shkollës. 

 

Aftësitë oragnizative / menaxhuese

Aftësi të shkëlqyera menaxhuese të fituara në përvojën si drejtuese e shkollës.

Njohje e mirë për qeverisjen lokale e fituar përmes përvojës si anëtare e Këshillit të Bashkisë e Shkodrës.

Eksperienca në Punë

Shkolla 9-vjeçare "Isuf Tabaku", Shkodër  26.09.2005 - 17.01.2014

Mësuese Matematike

matematikë + fizikë + informatikë

 

BKT, Tiranë 01.06.2008 - 17.01.2014

Arkëtare

 

Shkolla 9-vjeçare "Ali Laçej", Shkodër 2017 - në vazhdim

Drejtuese e Shkollës

  • Kryemësuese
  • Mësuese Matematike

 

Bashkia Shkodër, Shkodër 2015 - 2019

Anëtare e Këshillit Bashkiak

  • Përfaqësuese e popullit
  • Anëtare partie politike

Aftësitë Digjitale

Procesimi i informacionit

Komunikimi

Menaxhimi i informacionit digjital

Siguria

Zgjidhja Problemore

Aftësitë kompjuterike janë fituar gjatë studimeve universitare përmes lëndës specifike të Informatikës.

 

 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 1, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2021 - © Bashkia e Shkodrës