Kërko

Këshilltarët

 

ERMINA GRUDA LUAN HETA

brisela kadija (2)

BRISELA KADIJA

elson Çeliku ok

ELSON ÇELIKU

AURORA DIBRA TEREZE BRIGJEJA
JULIAN KRAJA

ardiana ndreu

ARDIANA NDREU

ANTON KAFTALLI

dianamuriqi

DIANA MURIQI

HILMI LAKTI

jonaleqejza

JONA LEQEJZA

avenircelaj

AVENIR ÇELAJ

sabahet lishi

SABAHETE LISHI

marjan ndreshtiqaj

 MARJAN NDRESHTIQAJ

vjollcapetani-2

VJOLLCA PETANI

SEAD ÇOÇJA

daniela jakoja_copy_1

DANIELA JAKOJA

geraldhasaj

GERALD HASAJ

arditaspahija

ARDITA SPAHIJA

lushmarku

LUSH MARKU

dhurata tyli

DHURATA TYLI

sokolzaimaj

SOKOL ZAIMAJ

agemartini-2

AGE MARTINI

lulash nika ok

LULASH NIKA

sabina danaj

SABINA DANAJ

hekuran gjorreta ok

 HEKURAN GJORRETA  

donika ndoja

DONIKA NDOJA

besmirvukaj

BESMIR VUKAJ

kristishllaku

KRISTI SHLLAKU

antondeda

ANTON DEDA

valbona doniku ok

VALBONA DONIKU

blerimdimnaku

BLERIM DIMNAKU

oltionluli

OLTION LULI

jetmira rraboshta

JETMIRA RRABOSHTA

gjergjsokoli

GJERGJ SOKOLI

kiara cubi ok

KIARA CUBI

andi halluni

ANDI HALLUNAJ

suadaselimaj

SUADA SELIMAJ

luigj palushi ok

LUIGJ PALUSHI

lumnijeguri-2

LUMNIJE GURI

EDUARD GJEKA
ORNELA LEKA

markndou

MARK NDOU

arbisvjerdha

ARBIS VJERDHA

teutazaja

TEUTA ZAJA

arvit osja

ARVIT OSJA

bledianenika

BLEDIANE NIKA

gezimgaliqi

GEZIM GALIQI

nersada mandija

NERSADA MANDIJA

erion metushi

ERION METUSHI

nadir spahija ok

NADIR SPAHIJA

 

 

 

 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 1, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2021 - © Bashkia e Shkodrës