Kërko

Hotele Restorante

Grand Hotel Europa
Sheshi 2 Prilli, Shkoder - Albania
tel: +355 2224 1211 - Fax: +355 2224 7470
email: info@europagrandhotel.com
Web: http://europagrandhotel.com/index.php

Hotel Colosseo
Rr. Kolë Idromeno, Shkoder - Albania
tel: +355 2224 7513, fax: +355 2224 7514
mob: +355 68 20 60 130
email: info@colosseohotel.com
web: http://www.colosseohotel.com/

Hotel Tradita
Rr. Edit Durham, Shkoder - Albania
tel: +355 22 24 05 37/fax: +355 22 80 96 83
mob: +355 68 62 63 770/m: +355 68 20 86 056
email: info@traditagt.com
web: http://www.hoteltradita.com/

Hotel Kaduku
Sheshi. Demokracia, Shkoder - Albania
tel: ++35522242216/mob. 00355692551230
email: info@hotel-kaduku.com/ postmaster@hotel-kaduku.com
web: http://www.hotel-kaduku.com/foto_en.html

Kompleksi Luani-A
Rruga Agron, Shkoder - Albania
tel: +355 22 24 03 32
mob: +355 68 40 80 542 / +355 68 40 80 492
Web: http://www.kompleksiluani-a.com

Hotel ARGENTI
Rr: Mehmet Pashë Plaku, Shkodër - Albania
tel: +355 22 43 909/fax: +355 22 43 909
mob: +355 69 20 52065/ +355 68 22 22065
e-mail: info@kompleksi-argenti.com
web: http://www.kompleksi-argenti.com/

Mi Casa Es Tu Casa Hostel
Bulevardi Marin Barleti, 4001, Shkoder - Albania
tel: +355 69 38 12 054
e-mail: hostelshkoder@gmail.com
Web: http://www.micasaestucasa.it

Kompleksi ARIFI
L.Liria,Blv.Zogu I, Shkoder - Albania
tel: +355 22801097/+35522801096
mob:+355672024575
e-mail:info@kompleksiarifi.com
Web: http://www.kompleksiarifi.com

 

 
Afishime Publike
15.10.2021
Në zbatim të VKM nr.827 date 30.09.2020 "Për përcaktimin e rregullave të hollësishme për miratimin e dokumentit të pronësisë, të objekteve pa titull pronësie, trojeve të tyre funksionale dhe të oborreve në përdorim" ...
13.10.2021
Në zbatim të VKM nr.827 date 30.09.2020 "Për përcaktimin e rregullave të hollësishme për miratimin e dokumentit të pronësisë, të objekteve pa titull pronësie, trojeve të tyre funksionale dhe të oborreve në përdorim" ...
13.10.2021
Bazuar në "Kodi i Procedurave Administrative i Republikës së Shqipërisë", neni 162 Për Njoftimet...
11.10.2021
Bazuar në "Kodi i Procedurave Administrative i Republikës së Shqipërisë", neni 162 Për Njoftimet...
06.10.2021
Bazuar në "Kodi i Procedurave Administrative i Republikës së Shqipërisë", neni 162 Për Njoftimet...
06.10.2021
Në zbatim të VKM nr.827 date 30.09.2020 "Për përcaktimin e rregullave të hollësishme për miratimin e dokumentit të pronësisë, të objekteve pa titull pronësie, trojeve të tyre funksionale dhe të oborreve në përdorim" ...
30.09.2021
Në zbatim të VKM nr.827 date 30.09.2020 "Për përcaktimin e rregullave të hollësishme për miratimin e dokumentit të pronësisë, të objekteve pa titull pronësie, trojeve të tyre funksionale dhe të oborreve në përdorim" ...
30.09.2021
Bazuar në "Kodi i Procedurave Administrative i Republikës së Shqipërisë", neni 162 Për Njoftimet...
30.09.2021
Në zbatim të VKM nr.827 date 30.09.2020 "Për përcaktimin e rregullave të hollësishme për miratimin e dokumentit të pronësisë, të objekteve pa titull pronësie, trojeve të tyre funksionale dhe të oborreve në përdorim" ...
27.09.2021
Në zbatim të VKM nr.827 date 30.09.2020 "Për përcaktimin e rregullave të hollësishme për miratimin e dokumentit të pronësisë, të objekteve pa titull pronësie, trojeve të tyre funksionale dhe të oborreve në përdorim" ...
 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 1, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2021 - © Bashkia e Shkodrës