Search
sherbimet
 
sherbimet_2

Bashkia Shkodër

Eksploroni faqen e bashkisë
img_promo_1
Këshilli i Bashkisë Shkoder mblidhet një herë në muaj dhe merr vendimet përkatëse. Në këtë rubrikë ju mund të gjeni vendimet dhe të gjithë informacionin e nevojshëm
img_promo_2
Bashkia Shkodër ofron të gjithë shërbimet e nevojshme për t'i shërbyer në çdo kohë qytetarëve të saj. Këtu mund të gjeni Regjistrin Elektronik të Procedurave Administrative
img_promo_3
Kryetari i Bashkisë Shkodër z.Lorenc Luka, ka kënaqesinë të ftojë7 publikun artdashës shkodranë që të ndjekë nga afër koncertin Requiem te Verdit ...
img_promo_4
Njihuni me Instrumentin e Planifikimit të Territorit të Bshkisë Shkoder
Vendimet e Këshillit Bashkiak
Vendim Nr.: 2 Dt.: 22.05.2013
Për miratimin e marrëveshje projekteve me bashkëfinancim në kuader të fondit grant te Dldp për ndërtimin e Zyrës me një Ndalesë në Bashkinë Shkoder ndërmjet HELVETAS Sëiss Intrecooperation (HIS) Shqipëri dhe Bashkisë Shkoder
[ Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
Vendim Nr.: 13 Dt.: 29.01.2013
PER MIRATIMIN LISTËS SË PRIORITETEVE SIPAS FUSHAVE PËR VITIN 2013
[ Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
Vendim Nr.: 12 Dt.: 29.01.2013
PER MIRATIMIN E PROGRAMIT BUXHETOR AFAT MESEM 2013-2015 DHE DETAJIMIN E BUXHETIT TE KOMUNES VELIPOJE PER VITIN 2013
[ Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
No records found!
Shkodra në hartë
shkodra_harte
 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 1, Shkodër, Shqipëri
Mobile: +355 22 400117
e-mail: info@shkodra.gov.al

Copyright 2014 - © Bashkia e Shkodrës