Kërko

Zhvillimi i Territorit

instrumenti i pergjithshem vendor ikona
Instrumenti i Pergjithshëm Vendor
 
hartat ikona
Hartat e Planifikimit të Territorit
trashigimia_historike
Rregullorja Vendore
demografia _ ikone
Demografia - Zhvillimi i Popullsisë
 
 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 9, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2020 - © Bashkia e Shkodrës