Kërko
Shpallje/Njoftime

Triathlon 2017

30.08.2017

Bashkia Shkodër në bashkëpunim me „Albania Water Sport“ organizon: “TRIATHLON 2017”
“Thriathlon” një kompeticion tre garësh: not, ciklizëm dhe vrapim, qe ka startuar në vitin 2013, perben nje ngjarje te rëndësishme të kalendarit të aktiviteteve turistike, social kulturore dhe sportive të qytetit të Shkodrës, me pjesëmarrjen masive të të rinjve.

Ju ftojmë të bëheni pjesë e këtij aktiviteti, datë 02 shtator 2017 ora 09:30 në Shirokë- Zogaj.

Itinerari i garave:

  • NOT- 750 m
    Nisja nga qendra e Shirokës (tek moloja) tek plazhi i ri në Shirokë dhe kthim.
  • CIKLIZEM - 10 km
    Nga qendra e Shirokës (tek moloja) në Zogaj (tek Xhamia) dhe kthim.
  • VRAPIMI - 5 km
    Nga qendra e Shirokës (tek moloja) tek restorant Arbri dhe kthim.

 

 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 1, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2018 - © Bashkia e Shkodrës