Kërko

Struktura

  •      Këshilltarë 51
  •     Kryetar i Këshillit Bashkiak Z.Xhemal BUSHATI
  •     Zv/ Kryetar i Këshillit Bashkiak Z.Gasper KOKAJ 
  •     Zv/ Kryetare e Këshillit Bashkiak Znj. Rezarta ZAMAKU 
  •     Sekretar i Këshillit Bashkiak 
 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 1, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2018 - © Bashkia e Shkodrës