Kërko

Stema dhe Flamuri

logo-e-bashkise-shkoder

Stema e Bashkisë së Shkodrës

  flamuri i bashkise_vogel_copy_1

Flamuri i Bashkisë së Shkodrës

 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 1, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2020 - © Bashkia e Shkodrës