Kërko
Shpallje/Njoftime

Shpallje fituesi për “Konkursin e hapur për autorë dhe regjizorë për vënie në skenë të projekteve teatrore nga Teatri Migjeni gjatë vitit 2020”

10.03.2020

Bashkia ka shpallur  “Konkursin e  hapur për autorë dhe regjizorë për vënie në skenë të projekteve teatrore nga Teatri Migjeni gjatë vitit 2020”.

Nga mbledhja e Këshillit Artistiko Kulturor të datës 09.03.2020 u shpallën  fitues   projektet e mëposhtëme:

1.Projekti “ Kutia e Zezë”  me autor P. Genoveze dhe regjia Fatos Berisha.

2.Projekti “ Nata e trokitjeve në xhama” autor Dh. Anagnosti dhe regjia Kushtrim Bekteshi.

3.Projekti “Variete 5/17” teksti Armir Shkurti dhe regjia Ismet Drishti.

 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 9, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2020 - © Bashkia e Shkodrës