Kërko
Shpallje/Njoftime

Shpallje Fituesish - Konkurs për autorë dhe regjizorë per venie në skene në Teatrin Migjeni, Festa e Muzikës, Ndërmendje 2019

07.08.2019

Shpallje fituesish për projektet:

  • Shpallje fituesi “ Konkurs per autorë dhe regjizorë per venie në skene në Teatrin Migjeni”.
  1. Për zhanrin Drame: Z. Stefan Capaliku me dramen: “Tre vetë në nje varkë, pa llogaritë Nik Prel Bujen”.
  2. Për zhanrin Shfaqje per femije: Nuk ka fitues. (per mangësi proceduriale).
  3. Për zhanrin Teater Kukullash: Nuk ka fitues. (per mangësi proceduriale).

 

  • FESTA E MUZIKËS” - u shpall fitues Shoqata artistike kulturore “PROMOTOR”

 

  • "NDERMENDJE” - u shpall fitues GE-TO shpk.

 

 

 

 

    

 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 9, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2020 - © Bashkia e Shkodrës