Kërko
Shpallje/Njoftime

Shpallje Fituesi - Lista e këngeve fituese të Festivalit Luleborë 2018

07.08.2018

Këtë vit Bashkia Shkodër organizon edicionin e tretë të Festivalit të Këngës Qytetare “Luleborë".

Festivali “Luleborë” ka si qëllim të risjellë tek publiku këngën qytetare, me motive shkodrane, duke i dhënë një dimension të ri asaj; duke nxitur profesionalizmin dhe nivelin e lartë artistik, përmes interpretimit “live” të çdo elementi të këtij festivali. Të gjitha materialet muzikore e dorezuara nga autore te ndryshem te kengeve jane shqyrtuar nga një komision i posaçëm profesionistësh, të cilët zgjodhen këngët pjesëmarrëve në festival.

Si mëposhtë vijon është lista e autoreve të këngëve fituese për Festivalin Luleborë 2018.

 1. Zef Çoba
 2. Oleg Gjerga
 3. ToninTarnaku
 4. Enis Mullaj
 5. Eriona Rrushiti
 6. Gjylie Pelinku
 7. Edmond Zhulali
 8. Bardh Hysa
 9. Zehni Beqiraj
 10. Andi Unaza
 11. Luan Degistani
 12. Namik Jahja
 13. Nexhat Rexha
 14. Arian Elezi
 15. Rodolf Çeklijaj
 16. Bep Vjerdha
 17. Lek Jakova
 18. Enrik Çefa

Deri më 15 gusht të kontaktohet me drejtorët artistik Roland Guli dhe Ilir Zoga.

Festivali “Luleborë” do të zhvillohet në muajin tetor 2018.

    

 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 1, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2018 - © Bashkia e Shkodrës