Kërko
Shpallje/Njoftime

Shpallje Fituesi - Festa e Trashigimisë Kulturore

10.07.2018

Bashkia ka shpallur ftese te hapur per organizimin e aktivitetit “Festa e Trashegimise Kulturore”per te gjitha shoqatat e ndryshme artistike kulturore ne qytetitn tone.

Nga mbledhja e Këshillit Artistiko Kulturor te dates 09.07.2018 u shpall fitues PIK Creative shpk.

I urojme fituesit suksese e pune te mbare ne realizimin e Aktivitetit “Festa e Trashegimise Kulturore” ne Bashkinë Shkoder.

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

  

 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 1, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2018 - © Bashkia e Shkodrës