Kërko

Paketa fiskale

 

Evidenca e të Ardhurave Vendore Progresive e Bashkisë Shkoder për çdo muaj të vitit 2016

 

 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 1, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2020 - © Bashkia e Shkodrës