Kërko
Shpallje/Njoftime

Njoftime/Shpallje

Rezultate 1 - 10 / 207
17.07.2018
Për të tretin vit rradhazi Bashkia Shkodër organizon garë volejbolli ne plazh. Këtë vit ky aktivitet po merr permasa edhe më të mëdha, duke përfshirë numër më të madh lojtarësh dhe pushuesish të cilët duan të jenë pjesë...
Burimi: Drejtoria e Kulturës, Arsimit, Rinisë dhe Sportit
13.07.2018
Në bazë të Ftesave të Hapura, të shpallura me datën 26/06/2018 në faqen zyrtare të Bashkisë Shkodër, për organizimin e aktiviteteve “Triathlon Labeat”, “Dita e biçikletave”, me datën 06/07/2018 u mblodh Këshilli Artistiko-kulturor i Bashkisë Shkodër...
Burimi: Drejtoria e Turizmit
12.07.2018
Në bazë të Ftesës së Hapur, të shpallur me datën 25/06/2018 në faqen zyrtare të Bashkisë Shkodër, për organizimin e aktivitetit të promovimit të vlerave ...
Burimi: Drejtoria e Planifikimit Strategjik dhe Përmirësimit të Klimës së Biznesit
12.07.2018
Në bazë të Ftesës së Hapur, të shpallur me datën 25/06/2018 në faqen zyrtare të Bashkisë Shkodër, për organizimin e aktivitetit të promovimit të vlerave ...
Burimi: Drejtoria e Planifikimit Strategjik dhe Përmirësimit të Klimës së Biznesit
12.07.2018
Në bazë të Ftesës së Hapur, të shpallur me datën 25/06/2018 në faqen zyrtare të Bashkisë Shkodër, për organizimin e aktivitetit të promovimit të vlerave artistiko-kulturore...
Burimi: Drejtoria e Planifikimit Strategjik dhe Përmirësimit të Klimës së Biznesit
10.07.2018
Bashkia ka shpallur ftese te hapur per organizimin e aktivitetit “Koncertet e veres”per te gjitha shoqatat e ndryshme artistike kulturore ne qytetin tone...
Burimi: Drejtoria e Kultur¥s, Arsimit, Rinisë dhe Sportit
10.07.2018
Bashkia ka shpallur ftese te hapur per organizimin e aktivitetit “Festa e Trashegimise Kulturore”per te gjitha shoqatat e ndryshme artistike kulturore ne qytetitn tone...
Burimi: Drejtoria e Kulturës, Arsimit, Rinisë dhe Sportit
10.07.2018
Bashkia ka shpallur ftese te hapur per organizimin e aktivitetit “Festa e Muzikes”per te gjitha shoqatat e ndryshme artistike kulturore ne qytetitn tone...
Burimi: Drejtoria e Kulturës, Arsimit, Rinisë dhe Sportit
10.07.2018
Bashkia ka shpallur ftese te hapur per organizimin e aktivitetit “Festival Jazz-i” per te gjitha shoqatat e ndryshme artistike kulturore ne qytetitn tone...
Burimi: Drejtoria e Kulturës, Arsimit, Rinisë dhe Sportit
29.06.2018
Njoftohen të gjithë kundravajtësit, subjektet fizik apo juridik, që kanë zënë pa leje hapësirën publike në plazhin e Velipojës në kundërshtim me ligjin, të lirojnë këtë hapësirë brenda 72 orëve...
Burimi: Bashkia Shkodër
 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 1, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2018 - © Bashkia e Shkodrës