Kërko
Shpallje/Njoftime

Njoftim për shtyrje shpallje fituesi për vënie në skenë të pjesëve teatrore nga Teatri Migjeni

04.03.2020

Bashkia Shkodër ka shpallur  konkurs të hapur për autorë dhe regjizorë për vënie në skenë të projekteve të vitit 2020, në Teatrin “Migjeni”.

Për shkak të arsyes së prurjeve të shumta të aplikimeve për pjesë teatrore dhe kërkesës së anëtarëve të Këshillit Artistiko-Kulturor të Bashkisë Shkodër për të patur  më shumë kohë në dispozicion për të analizuar materialet e ardhura, shpallja e fituesit  në faqen zyrtare të Bashkisë Shkodër  www.bashkiashkoder.gov.al  do të realizohet deri me datë 14.03.2020.

 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 9, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2020 - © Bashkia e Shkodrës