Kërko

NJOFTIM-VAZHDIM PROCEDURE

Njoftojmë të gjithë kandidatët që kanë dorëzuar dokumentacionin për punësim në Policinë Bashkiake, të paraqiten me datë 06.02.2020, ora 11:00 pranë Bashkisë Shkodër për vazhdimin e procedurës.

 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 1, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2018 - © Bashkia e Shkodrës