Kërko

NJOFTIM PËR KANDIDATËT E POLICISË BASHKIAKE

NJOFTIM

Njoftojmë të gjithë kandidatët që kanë dorëzuar dokumentacionin për punësim në Policinë Bashkiake, se do të lajmërohen në faqen zyrtare të institucionit për vazhdimin e proçedurës.

   

   

                                   

 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 9, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2020 - © Bashkia e Shkodrës