Kërko

Biodiversiteti

Bashkia Shkodër në territorin e saj zotëron një biodiversitet mjaft të pasur. Liqeni i Shkodrës, Parku Kombëtar Theth, zona peizazhike Bunë-Velipojë, janë nga zonat me biodiversitet më të pasur brenda territorit të Bashkisë.

biodiversiteti

 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 1, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2018 - © Bashkia e Shkodrës