Kërko

Banka

Banka Raiffeisen
Dega Shkodër
Adresa: Rr. “13 Dhjetori”, Shkodër;
Tel:   2226699, 2224540,
2222669, 2225416
Faks: 2275599, 2223587,
2223695, 2224051
Web: www.raiffeisen.al

Banka Kombëtare Tregtare
Dega Shkodër
Lagjja “Vasil Shanto”
Rruga “Cajupi”
Shkoder, Albania
Cel: +355 2224 3275,
Fax: +355 2224 0105
E-mail: info@bkt.com.al

Banka Alpha Albania
Dega Shkodër
Lagjja “Vasil Shanto”
Rruga “Cajupi”
Shkoder, Albania
Cel: +355 2225 4771,
Fax: 00355 2225 1426
Email:
shkodrabranch.albania@alpha.gr

Banka Amerikane e Investimeve
Dega Shkodër
Rruga 13 Dhjetori, nr. 270
Pranë Hotel “Europa”
Tel: +35522800622
Web: www.abi.al

Intesa Sanpaolo Bank
Dega Shkodër
Rruga 13 Dhjetori ;4001 Shkodër,
Albania
Tel: +355 22 246 065;
+355 22 248 184;
Fax: + 355 22 247 594
Web: www.intesasanpaolobank.al

Banka ProCredit
Dega Shkodër
Rr. “13 Dhjetori”, Nr.4
BIC Code :FEFAALTR
Zip Code:4001
Web: www.procreditbank.com.al

Banka Credins
Dega Shkodër
Lagjja Vasil Shanto, Rr. Vaso Kadia
Tel: +355 22 250 643,
+355 22 250 645
Web: www.bankacredins.com

Banka Tirana
Dega Shkodër
Adresa: Lagja “Vasil Shanto”, Rr. “Kol Idromeno”, Shkodër
Tel: +355 (22) 248 650 / 655 / 670
Fax: +355 (22) 248 615
Web: www.tiranabank.al

Banka e Parë e Investimeve
Dega Shkodër
Tel: 355 22252 830/1/2/3
Adresa:Rruga Studenti, tek Radio Shkodra
Web: www.fibank.al

Banka Société Générale Albania
Dega Shkodër
Adresa: Rruga Zogu I pare; Lagja Qemal Stafa; Parrucë
Tel: +355 2225 4180
Web: www.societegenerale.al

Banka Union
Dega Shkodër
Lagjia “Qemal Stafa”
Rr. 13 Dhjetori (prane dyqanit Vodafon), Shkodër
Tel/Fax: +355(0) 22 251 500
Web: www.unionbank.al

Banka e Bashkuar e Shqipërisë
Dega Shkodër
Adresa: Rruga “Qemal Dracini” Shkodër.
Njesia Administrative Nr. 3.
Tel.: +355 22 248487 / 248783
Fax: +355 22 248487
Web: www.uba.com.al

 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 9, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2020 - © Bashkia e Shkodrës