Kërko

Anëtarët

Nr. Emer, Mbiemer   Subjekti

1  FILIP GURAZIU     PD
2  GRETA BARDELI     PD
3  MAXHID CUNGU      PD
4  VILDANE GUSHTA    PD
5  ANITA AMULI       PD
6  ROMIRA MUKA       PD
7  XHEMAL BUSHATI    PD
8  KRISTI KOLA       PD
9  GASPER KOKAJ      PD
10 ANTONETA ÇEKLIJAJ PD
11 BUJAR HOTI        PD
12 LINA PJETRI       PD
13 MARK RUPA         PD
14 NADIRE SHABAJ     PD
15 SELAMI SMAJLI     PD
16 ARJOLA ZEFI       PD
17 PJERIN RRABOSHTA  PD
18 NIRVANA LEKAJ     PD
19 ISUF META         PD
20 ERMIRA HOXHAJ     PD  
21 MARIN PEMAJ       PD
22 VINÇENC GOCAJ     PR
23 AVENIR DERRAJ     PR
24 MUSTAFA LICI      MDL
25 MIMOZA SHKJAU     PBKD 
26 ALDA DERMANI      POSH
27 KLAUDIA MOLLA     PAA
28 GEZIM GALIQI      PS
29 XHENI HALILI      PS
30 LUAN HETA         PS
31 MIRELE MATAJ      PS
32 RENATO RADOJA     PS
33 LUSH MARKU        PS
34 GJOVALIN NDOJ     PS
35 BRISELA KADIJA    PS
36 ALI TULA          PS
37                   LSI
38 LINDITA REÇI      LSI
39 SOKOL LEKAJ       LSI
40 REZARTA ZAMAKU    LSI
41 SOKOL JUBICA      LSI
42 ROZE DEDVUKAJ     LSI
43 CHRISTIAN DEMAJ   LSI
44 KLODIANA DIZDARI  LSI
45 VIORESIN SINANI   LSI
46 ENEJDA VADOHEJ    LSI
47 FATLUM NURJA      FRD
48 MARK NDOU         PSM
49 GRISELDA RADOHINA PLD
50 PRANDVERA VUKELAJ PDK
51 GJERGJ SOKOLI     PSD

 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 1, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2018 - © Bashkia e Shkodrës